نوشته شده توسط : ali

مونته نگرو به عنوان  یکی از بهترین مقصدهای سرمایه گذاری خارجی است . این کشور کوچک ، در جنوب اروپا و در کرانه دریای آدریاتیک واقع شده است. چنانچه مایل به آشنایی به فرآیند سرمایه گذاری و ثبت شرکت در کشور مونته نگرو هستید، خواندن این مقاله را به شما توصیه می کنیم. در این مقاله سعی شده است درباره سرمایه اولیه جهت ثبت شرکت در مونته نگرو، نظام مالیاتی مونته نگرو و انواع شرکت های قابل ثبت در مونته نگرو توضیحات کامل و جامعی ارائه گردد. شایان ذکر است موسسه حقوقی ثبت کریم خان با برخورداری از برترین وکلای حقوق بین الملل شما را برای رسیدن به این هدف راهنمایی و هدایت می نماید.
سرمایه اولیه جهت سرمایه گذاری و ثبت شرکت در کشور مونته نگرو :
سرمایه اولیه جهت سرمایه گذاری در این کشور دارای محدودیت خاصی نیست و قانون سرمایه گذاران را تشویق می نماید تا آزادانه در فرصت های مختلف اقتصادی در این کشور سرمایه گذاری نمایند و بدون محدودیت سرمایه، سود و سهام خود را منتقل نمایند.
نظام مالیاتی مونته نگرو :
نظام مالیاتی مونته نگرو به یکی از رقابتی ترین نظام ها در کل اروپا تبدیل شده است. با 9% سود نرخ مالیات ، مضاف بر اینکه بار مالیاتی پایین، کار را برای تجارت آسان تر کرده است ؛ سود عملیاتی نیز به حداکثر خواهد رسید.
شایان ذکر است،  سرمایه گذار خارجی در مونته نگرو می تواند چه به عنوان یک نهاد قانونی و یا به عنوان یک فرد حقیقی فعالیت کند. ( سرمایه گذار خارجی به شرکتی برمی گردد که توسط یک فرد حقیقی یا حقوقی خارجی که سهم سرمایه گذاری بیشتر از 25% کل سرمایه را دارد، در این کشور تاسیس شود ).
شرکت های خارجی در مونته نگرو به اندازه شرکت های داخلی آن از لحاظ قانونی تضمین شده اند.
انواع شرکت های قابل ثبت در مونته نگرو :
در کشور مونته نگرو همانند سایر کشورها قالب های متفاوتی از شرکت قابل ثبت می باشد که افراد با توجه به شرایط و امکانات خود می توانند قالب مناسب را جهت فعالیت خود انتخاب نمایند. قوانین مونته نگرو این اجازه را به شما می دهد تا بتوانید 6 نوع شرکت در این کشور به ثبت برسانید :
1- کارآفرینی
2- مسئولیت محدود (DOO)
3- سهامی خاص (AD)
4- مشارکت عمومی (OD)
5- همکاری محدود (KD)
6- مشارکت در بخشی از یک شرکت خارجی

    ویژگی های ثبت شرکت با مسئولیت محدود

- حداقل یک یورو سرمایه
- تکمیل فرم قرارداد تاسیس شرکت
- ده یورو هزینه ثبت نام

    ویژگی های ثبت  شرکت سهامی خاص

- حداقل 25000 یورو سرمایه
- تکمیل فرم قرارداد تاسیس شرکت
- لیستی از اسامی هیئت مدیره و مدیران
- شماره امنیتی مدیران و اعضای هیئت مدیره
- مشخصات مدیر اجرایی، هیئت مدیره و منشی
- امضای اظهارات توافق نامه به منظور اجرای وظایف شرکت
- قطعنامه هیئت مدیره برای تصویب عرضه عممومی سهام
- ده یورو هزینه ثبت نام

    ویژگی های ثبت شرکت مشارکت عمومی

- حداقل 2 نفر
- حداقل 25000 یورو سرمایه گذاری
- ده یورو هزینه ثبت نام

    ویژگی های ثبت همکاری محدود

- وجود 2 نفر یا بیشتر
- حداقل سرمایه مورد نیاز
- ده یورو هزینه ثبت

    شرایط سرمایه گذاری در بخشی از یک شرکت خارجی

- ده یورو هزینه ثبت
- حداقل سرمایه مورد نیاز
و در انتها پس از گذراندن مراحل ذکر شده، می بایست حساب بانکی باز شود و پس از آن شرکت برای اخذ شماره شناسایی مالیاتی و مالیات بر ارزش افزوده گزارش خود را به اداره مالیات ارائه نماید.



:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 آذر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

ثبت به معنای درج، پایداری، ماندگاری و استقرار تعبیر شده است. بنا بر ماده 195 قانون تجارت ، ثبت شرکت لازمه شروع فعالیت تجاری است . با ثبت شرکت فعالیت بنگاه در سایه حمایت های دولتی و قانون تجارت قرار می گیرد تا در خصوص پیگیری های لازم و در خصوص دعاوی و ... امکان رسیدگی باشد. بنابر این برای دستیابی به کسب و کار اقتصادی گسترده و قانون مدار ثبت شرکت نه تنها مفید بلکه ضروری می باشد. وفق ماده 20 قانون تجارت، انواع شرکت ها و موسسات قابل ثبت در ایران عبارت است از
شرکت های سهامی عام و خاص - شرکت تضامنی- شرکت با مسئولیت محدود- شرکت مختلط غیر سهامی- شرکت مختلط سهامی- شرکت نسبی- شرکت تعاونی تولید و مصرف
از میان شرکت های نامبرده، پر طرفدارترین قالب های ثبتی قالب سهامی خاص و با مسئولیت محدود می باشند.
شرکت سهامی خاص، شرکت بازرگانی است و سرمایه آن که قانوناَ در موقع تاسیس از یک میلیون ریال کمتر نخواهد بود، به سهام تقسیم شده و کلیه سهام آن به وسیله سهام داران تعهد و تامین می گردد و مسئولیت صاحبان سهام که تعداد آن ها نباید کمتر از سه نفر باشد، محدود به مبلغ اسمی سهام آن هاست.
همچنین، شرکت با مسئولیت محدود، شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای انجام امور تجاری تشکیل می شود.مسئولیت شریک در مقابل قروض و دیون شرکت به میزان سهم الشرکه ای است که شخص در شرکت سرمایه گذاری کرده است.
فرق این شرکت با شرکت های سهامی در این است که در شرکت با مسئولیت محدود به هیچ وجه سهم الشرکه صادر نمی شود و جز با رضایت عده ای از شرکاء که سه چهارم سرمایه متعلق به آن ها باشد قابل نقل و انتقال نیست.ولی در شرکت های سهامی، سهام منتشر گردیده و نیز قابل نقل و انتقال می باشد.در شرکت با مسئولیت محدود در صورت پیش بینی در اساسنامه، با فوت ، حجر ، ممنوعیت قانونی یا قضایی یکی از شرکاء شرکت منحل می شود ولی در شرکت های سهامی عام و خاص در چنین شرایطی شرکت به حیات خود ادامه می دهد.

    تعیین موضوع فعالیت در ساری

از اقدامات اولیه برای راه اندازی و تاسیس شرکت تصمیم گیری برای تعیین موضوع شرکت می باشد. موضوع فعالیت هر شرکت که در بند ۲ اساسنامه آن قید می گردد، نشان دهنده هویت و اهدافی است که آن شرکت برای آن منظور تشکیل شده است. شخص حقوقی فقط درباره موضوعاتی می تواند عمل کند که در موضوع شرکت تصریح شده باشد . به این جهت اصولاَ کلیه شرکت ها موضوع شرکت را وسیع تعریف می کنند تا بتوانند کلیه اموری را که لازم باشد انجام دهند .
به طور کلی موضوعات فعالیت برای ثبت شرکت به سه گروه تقسیم می شود :
1- موضوعاتی که به کلی غیرقابل ثبت و فعالیت هستند.
2- موضوعاتی که قبل از ثبت نیاز به اخذ مجوز دارند.
3- موضوعاتی که بدون نیاز به دریافت مجوز از سازمان و ارگان ها به ثبت می رسند.
چنانچه موضوع تعیین شده مستلزم موافقت مراجع خاصی باشد، لازم است که قبل از اقدام به ثبت ، مجوزهای لازم اخذ گردد. این موضوعات شامل 23 مورد کلی می باشند که هریک از این 23 مورد خود شامل چند موضوع مرتبط به هم می باشد. تعدادی از موضوعات فعالیت نیز بدون نیاز به اخذ مجوز قابلیت ثبت نزد مرجع ثبت شرکت ها را دارند .

    انتخاب نام شرکت

انتخاب نام شرکت ضروری و از اقدامات اولیه برای ثبت شرکت است . در تعیین نام شرکت به موارد ذیل توجه فرمایید :
1- جهت تعیین  اسم شرکت حداقل تعداد سیلاب ها 3 سیلاب است.
2- نام هایی که مخالف موازین شرعی، نظم عمومی و یا شامل واژه های بی معنا یا الفاظ قبیحه و مستهجن و خلاف اخلاق حسنه باش قابل ثبت نیستند.
3- در انتخاب نام شرکت حتماَ باید از اسم خاص استفاده شود.  لازم به ذکر است، اسم خاص، آن اسمی است که بر فردی مخصوص و معین دلالت می کند. مانند حسن ، اسفندیار، رستم ، مهرداد
4- دارای سابقه ثبت نباشد.
5- کلماتی که در اسم شرکت ها استفاده می شوند باید واژه بیگانه نباشد و فارسی باشد. یعنی نام شرکت در یکی از فرهنگ های دهخدا یا معین به عنوان کلمه ایرانی ذکر شده باشد.
6- نام هایی که در آن از اسامی، عناوین و اصطلاحات بیگانه استفاده شده باشد  قابلیت ثبت ندارند.

    مدارک ثبت شرکت در ساری

- شناسنامه و کارت ملی متقاضیان اعم از سهامداران اعضای هیئت مدیره و بازرسین
- گواهی عدم سوء پیشینه برای اعضای هیئت مدیره و بازرسین
- مدارک تحصیلی مورد نیاز برای موضوعاتی که نیاز به مدرک تحصیلی دارند.
- مجوز فعالیت مورد نیاز برای موضوعاتی که نیاز به مدرک تحصیلی دارند.
- ارائه آدرس صحیح به همراه کد پستی برای محل فعالیت شرکت و محل سکونت متقاضیان

    مراحل ثبت شرکت در ساری :

- تجمیع مدارک مورد نیاز
- تنظیم اوراق ثبتی و ثبت نام اولیه در سامانه اداره ثبت شرکت ها
- تعیین نام شرکت
- ارسال اوراق به اداره ثبت
- بررسی مدارک توسط کارشناس اداره ثبت شرکت ها
- تخصیص شماره ثبت و شناسه ملی
- ارسال آگهی جهت انتشار در روزنامه رسمی کشور
- انجام امور تشکیل پرونده مالیاتی و اخذ کد اقتصادی

    ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت ها : ( استان مازندران )

ثبت شرکت در بابل / ثبت شرکت در آمل / ثبت شرکت در قائم شهر / ثبت شرکت در بهشهر / ثبت شرکت در چالوس/ ثبت شرکت در نکا/ ثبت شرکت در بابلسر / ثبت شرکت در تنکابن / ثبت شرکت در نوشهر / ثبت شرکت در فریدونکنار/ ثبت شرکت در رامسر / ثبت شرکت در جویبار / ثبت شرکت در محمودآباد / ثبت شرکت در نور / ثبت شرکت در گلوگاه / ثبت شرکت در سوادکوه / ثبت شرکت در عباس آباد / ثبت شرکت در کلاردشت

    زمان ثبت شرکت در ساری :

مدت زمان لازم برای انجام امور ثبت شرکت پس از تکمیل مدارک و انجام امور ثبت نام تقریباَ 20 الی 25 روز می باشد. لذا متقاضیان لازم است با در نظر گرفتن این مدت اقدامات خود را در راستای انجام فعالیت انجام دهند.



:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 آذر 1397 | نظرات ()